Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ratelende, schurende of bonkende geluiden of trillingen tijdens rijden in MINI

Aandrijfassen vervangen MINI

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw MINI. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw MINI kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw MINI tijdens het rijden.


Lees meer
Airco laten bijvullen MINI

Airco service MINI

Uiteraard kunnen de MINI specialisten in de werkplaats van AutoVitel de airco van uw MINI testen, reinigen, vullen en/of repareren. Indien u vermoedt dat de airco van uw MINI niet genoeg koelt maak dan een afspraak.


Lees meer
Mini laten keuren

APK MINI

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.


Lees meer
Ratelend geluid starten MINI

Distributieketting-spanner vervangen MINI

In de motor van uw MINI zit een distributieketting die de nokkenas(sen) en de krukas met elkaar verbindt. De belangrijkste functie van de ketting is het bedienen van de in- en uitlaatkleppen tijdens de slagcyclus van de zuigers. 


Lees meer
grote beurt laten uitvoeren mini

Grote beurt MINI

De onderhoudstechnici van Autovitel in Waalwijk voeren een grote beurt van uw MINI ten allen tijde conform de fabrieksvoorschriften uit en met de daarvoor voorgeschreven onderdelen.


Lees meer
Leenauto MINI garage

Huurauto MINI

Heeft u uw auto bij AutoVitel in onderhoud of moet u hem bij ons achterlaten voor reparatie? Dan kunt u gebruik maken van een huurauto.


Lees meer
MINI kleine onderhoudsbeurt brabant

Kleine beurt MINI

Bij de kleine beurt controleren we uw auto op 20 vaste onderdelen. Als dat nodig is, geven we u ook reparatieadvies. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een kleine beurt van uw auto.


Lees meer
Blauwe walm uit uitlaat MINI

Klepsteelrubbers vervangen MINI

Klepseals zitten over de klepsteel heen om te voorkomen dat de olie vanuit de cilinderkop via de klepsteel en klepgeleider in de verbrandingskamer terecht komen. Indien u het gas loslaat van uw MINI ziet u vaak een blauwe walm uit uw uitlaat komen.


Lees meer
MINI schokt bij optrekken of trilt bij indrukken koppeling

Koppeling massa vliegwiel vervangen MINI

Indien u bemerkt dat uw MINI schokt bij het optrekken, trilt bij het indrukken van de koppeling of schudt bij stationair toerental kan dit duiden op problemen met het massavliegwiel van uw MINI.


Lees meer
Defecte turbo MINI

Oliepomp vervangen MINI

Het kan voorkomen dat de ketting in de oliepomp van uw MINI overmatige slijtage vertoont. Indien de oliepomp van uw MINI niet goed functioneert klinkt dit ongeveer hetzelfde als een defecte turbo en het geluid verandert vaak ook mee met het toerental van de motor.


Lees meer
Subpage Listing Image

Uitlezen MINI

Bij storingen en elektronische problemen van uw MINI kunnen de onderhoudstechnici van AutoVitel uw auto uitlezen. AutoVitel beschikt over de modernste uitleesapparatuur en software zodat eventuele problemen meteen worden herkend.


Lees meer
Olieschraapveren MINI zitten vast

Olieschraapveren vervangen MINI

Indien uw MINI last heeft van vastzittende olieschraapveren ligt vervuiling vaak aan de oorzaak van dit probleem. Op het moment dat de olieschraapveren “vast” gaan zitten kunnen zij niet meer genoeg “uitrekken” om de olie bij de cilinderwanden naar beneden te schrapen.


Lees meer
Onderhoud laten uitvoeren mini

Onderhoud MINI

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij AutoVitel kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.


Lees meer
Goedkoop remblokken of remschijven MINI vervangen

Remschijven / remblokken vervangen MINI

Voor het vervangen van uw remblokken en/of remschijven kunt u uiteraard te allen tijde terecht bij uw MINI specialist AutoVitel. De gespecialiseerde MINI monteurs kunnen u van dienst zijn met de beoordeling van uw remblokken en/of remschijven en u van advies voorzien.


Lees meer
MINI laten maken

Reparatie MINI

Een defect aan uw MINI wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Voor mechanische en elektronische problemen staan onze MINI-technici voor u klaar.


Lees meer
Koelvloeistofverlies, warm lopende motor of zagend geluid onder motorkap MINI

Waterpomp vervangen MINI

Indien de waterpomp van uw MINI gebreken vertoont herkent u dit vaak aan koelvloeistofverlies, warm lopende motor of een “zeurend” / “zagend” geluid wat onder de motorkap van uw MINI vandaan komt.


Lees meer
Swirl flaps MINI laten repareren

Wervelkleppen inlaatspruitstuk reviseren MINI

Jonge MINI dieselmotoren zijn uitgerust met een inlaatspruitstuk met wervelkleppen. De wervelkleppen, ook wel swirl-flaps genoemd, zijn kleine vlinderkleppen op het inlaatspruitstuk vlak voor de inlaatopeningen van de cilinderkop van uw MINI.


Lees meer
MINI winterklaar laten maken garage

Wintercheck MINI

Onderschat nooit de impact van een wintercheck. Zorg dat uw auto op tijd winterklaar is. Bij de MINI-wintercheck controleren de onderhoudstechnici van AutoVitel uw auto.


Lees meer
Kleine zomercheck autovakantie MINI

Zomercheck MINI

Of u nu wel of niet met uw auto op vakantie gaat; een zomercheck is altijd verstandig. De monteurs van AutoVitel in Waalwijk zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan deze zomer en veilig kunt reizen.


Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website