Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Veel voorkomende vragen

Bij Autovitel kunt u eenvoudig online een voertuig kopen door ons uitgebreide aanbod te bekijken, uw gewenste auto te selecteren, en een aanvraag in te dienen via onze website of telefonisch contact op te nemen. Een van onze verkoopadviseurs neemt dan contact met u op om de volgende stappen te bespreken, inclusief eventuele proefritten en financieringsopties.

U heeft een geldig identiteitsbewijs nodig. Voor financiering zijn ook recente loonstroken, een bewijs van adres, en soms bankafschriften vereist.

Ja, Autovitel heeft een breed scala aan voertuigen met lage kilometerstanden. Elk voertuig wordt zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het in uitstekende staat verkeert.

Absoluut. Voor elk voertuig dat wij verkopen, bieden wij een gedetailleerd voertuiggeschiedenisrapport aan zodat u volledig op de hoogte bent van de onderhoudsgeschiedenis en er zeker van bent dat het geen schadevoertuig is.

De levertijd varieert afhankelijk van de benodigde werkzaamheden aan het voertuig. Over het algemeen streven wij ernaar om voertuigen binnen 1-2 weken na aankoop te leveren.

We zijn geopend op de volgende dagen en tijdstippen:

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Ja! U kunt bij AutoVitel kiezen uit 1 maand AutoVitel-garantie, 3 maanden AutoVitel-garantie of u kunt kiezen voor 6 maanden BOVAG-garantie. Tegen bijbetaling is het soms mogelijk om de 6 maanden Bovag garantie te verlengen tot 12 maanden garantie.

AutoVitel is geen BMW en Mini dealer maar een Bovag aangesloten BMW en Mini specialist. AutoVitel heeft wel alle kennis en kunde in huis om dezelfde service en kwaliteit te leveren als uw BMW en Mini dealer. AutoVitel gebruikt niet voor niets de slogan “It’s all about BMW en Mini”! Alles is eigenlijk hetzelfde als bij een BMW en Mini dealer alleen de prijzen zijn lager.

AutoVitel is aangesloten bij de BOVAG en verkoopt enkel dealeronderhouden occasions – voornamelijk BMW’s – waar de complete historie van bekend is.

In samenwerking met de financieringspartners van AutoVitel behoort de zogenaamde fifty/fifty deal bij aankoop van een auto tot de mogelijkheden. U betaalt 50% zelf en de andere 50% wordt door een financieringsmaatschappij gefinancierd.

Uiteraard biedt AutoVitel haar klanten de mogelijkheid om een BMW (of ander merk) te financieren. AutoVitel werkt met verschillende financieringsmaatschappijen nauw samen die u een voorstel kunnen doen. Zowel zakelijke als particuliere klanten maken vaak gebruik van de financieringsmogelijkheden van de partners van AutoVitel. AutoVitel vraagt u nooit om inkomensgegevens en wordt door haar partners uitdrukkelijk NIET op de hoogte gebracht van uw financiële situatie.

U kunt bij AutoVitel elk type / merk auto inruilen op de kwaliteitsoccasion van uw keuze. U bent van harte welkom bij AutoVitel zodat wij uw auto in het echt kunnen bezichtigen en u direct een voorstel kunnen doen.

Uiteraard kunt u te allen tijde proefrijden in de auto van uw keuze bij AutoVitel. Het is wel handig om vooraf even contact met AutoVitel op te nemen voor een proefrit om de wachttijd te beperken.

Wanneer u naar onze occasion pagina gaat en het desbetreffende voertuig aanklikt waar u in geïnteresseerd bent, kunt u op de button proefrit aanvragen klikken voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Vul ons contactformulier in en geef aan waarover u een offerte wilt ontvangen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

AutoVitel is altijd op zoek naar dealeronderhouden BMW’s met een hoog uitrustingsniveau en lage kilometerstanden. De uitvoeringen die wij zoeken staan helaas niet op “elke hoek van de straat” te koop – zeker niet voor de juiste prijs. AutoVitel zoekt elke dag naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Italië. Al onze BMW’s hebben een compleet aantoonbare historie en zijn dealeronderhouden.

Nee! AutoVitel verkoopt enkel kwaliteitsoccasions met een kraakhelder verleden. Uiteraard kan er wel ooit een bumperhoekje of schermpje gespoten zijn maar er worden geen (ex) schadevoertuigen door AutoVitel verkocht.

Het rijden van een BMW en/of Mini is op zich al een beleving. Echter, het rijden van een BMW of Mini met een soepel geschakelde automatische transmissie, maakt de rijbeleving nog completer. Dat is de reden dat er voornamelijk automatisch geschakelde BMW en Mini modellen in de showroom van AutoVitel zijn aan te treffen

Adres:
Elzenweg 39 in Waalwijk
Routeplanner

Telefoon:
0415 - 348 258

Algemeen e-mailadres:
info@autovitel.nl

Alle BMW's en Mini's van AutoVitel zijn 100% dealer-onderhouden. AutoVitel koopt al zijn voertuigen van leasemaatschappijen. Daarbij hebben alle BMW's en Mini's een onderhoudsverleden bij een officiële dealer. AutoVitel levert zijn auto’s daarom ook altijd af met een onderhoudsboekje / onderhoudsuitdraai van de leasemaatschappij.

U kunt op KlantenVertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.

Onze tweedehands voertuigen komen met een standaard garantieperiode. Details over de duur, en de dekking worden verstrekt bij de aankoop.

Onze experts beoordelen de staat, leeftijd, kilometerstand en marktvraag van uw voertuig om een eerlijke inruilwaarde te bepalen. U kunt een gratis en vrijblijvende inruilwaardebepaling aanvragen via onze website.

Ja, Autovitel biedt flexibele lease-opties voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op met ons verkoopteam om de mogelijkheden en voorwaarden te bespreken die het beste bij uw behoeften passen.

Banner Image 0

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website