Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Veel voorkomende vragen

De onderhoudstechnici van AutoVitel weten als geen ander hoe belangrijk het is om de airco van uw BMW in goede conditie te houden. Het functioneren van uw airco is in de winter essentieel om snel van uw beslagen ramen af te komen en in de zomer om de auto koel te houden. Het is verstandig om de airco van uw BMW elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen met koudemiddel om te voorkomen dat uw airco “droog” loopt.

U kunt bij AutoVitel o.a. terecht voor:
· Vervangen van interieur-/pollenfilters;
· Airco testen op lekkages;
· Airco bijvullen met koudemiddel;
· Airco reinigen (ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen).

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 0416 - 348 258, ons mailen via info@autovitel.nl, of ons contactformulier invullen.

Wanneer u graag een fotoreportage wilt ontvangen van de uitgevoerde reparatie kunt u dit aangeven bij het brengen van uw BMW. Wij zullen ervoor zorgen dat u een foto reportage ontvangt van A tot Z.

U kunt bij AutoVitel wachten op een APK keuring onder het genot van een kop koffie in onze wachtruimte. Een wachtruimte met sfeer waar u zich gelijk thuis voelt.

Bij een grote onderhoudsbeurt aan uw BMW wordt het volgende vervangen:
· Olie - Oliefilter; 
· Carterplugring; 
· Interieurfilter; 
· Luchtfilter; 
· Brandstoffilter (bij dieselmotoren); 
· Bougies (bij benzine motoren); 
· & een APK keuring indien dit van toepassing is.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt het volgende vervangen:
· Olie; 
· Oliefilter; 
· Carterplugring & Interieurfilter. 

Een kleine onderhoudsbeurt aan uw BMW duurt ongeveer 1,25 uur. Hier kunt u op wachten in onze wachtruimte onder het genot van een kop koffie.

We zijn geopend op de volgende dagen en tijdstippen:

Showroom
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Werkplaats
Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.15 uur
Zaterdag: GESLOTEN
Zondag: GESLOTEN

Ja! U kunt bij AutoVitel kiezen uit 1 maand AutoVitel-garantie, 3 maanden AutoVitel-garantie of u kunt kiezen voor 6 maanden BOVAG-garantie. Tegen bijbetaling is het soms mogelijk om de 6 maanden Bovag garantie te verlengen tot 12 maanden garantie.

AutoVitel is geen BMW dealer maar een Bovag aangesloten BMW specialist. AutoVitel heeft wel alle kennis en kunde in huis om dezelfde service en kwaliteit te leveren als uw BMW dealer. AutoVitel gebruikt niet voor niets de slogan “It’s all about BMW”! Alles is eigenlijk hetzelfde als bij een BMW dealer alleen de prijzen zijn lager.

AutoVitel is aangesloten bij de BOVAG en verkoopt enkel dealeronderhouden occasions – voornamelijk BMW’s – waar de complete historie van bekend is.

In samenwerking met de financieringspartners van AutoVitel behoort de zogenaamde fifty/fifty deal bij aankoop van een auto tot de mogelijkheden. U betaalt 50% zelf en de andere 50% wordt door een financieringsmaatschappij gefinancierd.

Uiteraard biedt AutoVitel haar klanten de mogelijkheid om een BMW (of ander merk) te financieren. AutoVitel werkt met verschillende financieringsmaatschappijen nauw samen die u een voorstel kunnen doen. Zowel zakelijke als particuliere klanten maken vaak gebruik van de financieringsmogelijkheden van de partners van AutoVitel. AutoVitel vraagt u nooit om inkomensgegevens en wordt door haar partners uitdrukkelijk NIET op de hoogte gebracht van uw financiële situatie.

U kunt bij AutoVitel elk type / merk auto inruilen op de kwaliteitsoccasion van uw keuze. U bent van harte welkom bij AutoVitel zodat wij uw auto in het echt kunnen bezichtigen en u direct een voorstel kunnen doen.

Uiteraard kunt u te allen tijde proefrijden in de auto van uw keuze bij AutoVitel. Het is wel handig om vooraf even contact met AutoVitel op te nemen voor een proefrit om de wachttijd te beperken.

Wanneer u naar onze occasion pagina gaat en het desbetreffende voertuig aanklikt waar u in geïnteresseerd bent, kunt u op de button proefrit aanvragen klikken voor het maken van een afspraak. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

Vul ons contactformulier in en geef aan waarover u een offerte wilt ontvangen. Wij streven ernaar om u, tijdens werktijden, binnen 2 uur van antwoord te voorzien.

AutoVitel is altijd op zoek naar dealeronderhouden BMW’s met een hoog uitrustingsniveau en lage kilometerstanden. De uitvoeringen die wij zoeken staan helaas niet op “elke hoek van de straat” te koop – zeker niet voor de juiste prijs. AutoVitel zoekt elke dag naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Italië. Al onze BMW’s hebben een compleet aantoonbare historie en zijn dealeronderhouden.

Nee! AutoVitel verkoopt enkel kwaliteitsoccasions met een kraakhelder verleden. Uiteraard kan er wel ooit een bumperhoekje of schermpje gespoten zijn maar er worden geen (ex) schadevoertuigen door AutoVitel verkocht.

Het rijden van een BMW is op zich al een beleving. Echter, het rijden van een BMW met een soepel schakelende automatische transmissie maakt de rijbeleving in een BMW compleet. Dat is de reden dat u voornamelijk automatisch geschakelde BMW modellen in de showroom van AutoVitel aantreft.

Adres:
Elzenweg 39 in Waalwijk
Routeplanner

Telefoon:
0415 - 348 258

Algemeen e-mailadres:
info@autovitel.nl

Alle BMW's van AutoVitel zijn 100% dealer-onderhouden. AutoVitel koopt al zijn voertuigen van leasemaatschappijen. Daarbij hebben alle BMW's een onderhoudsverleden bij een officiële dealer. AutoVitel levert zijn auto’s daarom ook altijd af met een onderhoudsboekje / onderhoudsuitdraai van de leasemaatschappij.

U kunt op KlantenVertellen de reviews vinden van AutoVitel. AutoVitel streeft altijd naar het hoogst haalbare en gaat natuurlijk altijd voor een 10.

Banner Image 0

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website