Header Image 0
  • 44 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk service
  • Persoonlijk service
  • Leasen en financieren
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Aandrijfassen BMW vervangen

Aandrijfassen vervangen BMW

Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen de oorzaak zijn van het ontstaan van veranderende rij eigenschappen van uw BMW. Problemen met de aandrijfas(sen) van uw BMW kunnen ervoor zorgen dat u vervelende trillingen waarneemt in uw BMW tijdens het rijden. Ook komt het voor dat u ratelende/schurende of bonkende geluiden waarneemt in uw auto. Om vast te stellen of er inderdaad problemen zijn met uw aandrijfas(sen) van uw BMW kunt u door onze ervaren BMW monteurs naar uw auto laten om een diagnose te stellen om de problemen te verhelpen. Indien u de offerte aanvraag invult zullen wij u binnen 24 uur een offerte doen toekomen / contact met u opnemen. AutoVitel; de kennis, kunde en service van de BMW dealer maar dan tegen een betere prijs!

Veelgestelde vragen

Wat is de oorzaak van mijn kapotte BMW-aandrijfas?

  • De aandrijfas van uw BMW is aan slijtage onderhevig. Dit houdt in dat het onderdeel na loop van tijd onderhoud nodig zou kunnen hebben. De oorzaak van een kapotte aandrijfsas is in de meeste gevallen slijtage door ouderdom. Wanneer uw aandrijfas kapot is, is het aan te raden om direct contact te zoeken met de deskundige autotechnici van AutoVitel.

Hoe merk ik dat mijn BMW-aandrijfas kapot is?

  • Een van de meest voorkomende symptomen van een kapotte aandrijfas is een ongewoon geluid. Als de lagers, aslagers of de algemene verbindingen van de assen versleten of beschadigd zijn, kan dit de normale rotatie van de assen belemmeren. Dit kan leiden tot een ratelend geluid of zelfs ongewoon gepiep onder uw BMW. Een geluid als dit geeft aan dat uw BMW zo snel mogelijk nagekeken c.q. gerepareerd moet worden. Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Kan ik doorrijden met een kapotte BMW-aandrijfas?

  • Wanneer uw BMW ratelende, bonkende of piepende geluiden begint te maken, is het verstandig om direct een afspraak te maken bij een betrouwbare BMW specialist. Een aandrijfas heeft geen concrete vervangingstermijn omdat het een slijtage onderdeel is. Dit houdt in dat de symptomen na loop van tijd erger worden. Het is dus van belang om op tijd aan de bel te trekken. Bij AutoVitel geven we u eerlijk advies en zullen we aangeven of de BMW-aandrijfas deels of volledig vervangen moet worden.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website